top of page
  • TB

Never give up

Ca si multi cunoscuti sau prieteni cu care am povestit sau cu care m-am intalnit in aceasta ultima perioada, credeam ca si eu trec printr-o pasa mai proasta. Insa spre deosebire de cei mai multi dintre ei, am ales sa vad partea plina a paharului si sa imi dau seama ca nu e deloc asa.

Saptamana trecuta ma gandeam sa nu imi actualizez site-ul care trebuia platit. Un site pe care eu l-am incropit si pus pe picioare mai de unul singur (cu un mic branci din partea Ioanei, IT-sta prietena careia ii multumesc pe aceasta cale ca si-a facut atunci vreme sa ma puna pe traiectoria corecta). Un site in spatele caruia se gasesc ani de munca. Un site care s-a schimbat si a crescut odata cu mine.

Vroiam sa renunt pentru ca... daca ma gandesc, motive de a renunta poti gasi mereu la tot pasul.

E mult mai usor sa renuntam decat sa continuam sa facem ceva greu, incomod si sa gasim motivarea corecta. E greu dar nu imposibil. As fi renuntat daca nu m-ar fi incurajat nevasta. Pe mine ea m-a motivat.

Nu renuntati oameni buni. Mergeti inainte cu persevereta. Va incurajez sa va concentrati pe tot ce este POZITIV in jurul vostru. Musai sa va focusati pe optimism, pe ganduri bune si sa apreciati farama de bine care va incojoara. Gasiti-o si faceti-o mai mare si mai mare.

Multumesc ca ati citit pana aici.

61 views
bottom of page